Portfolio 

Mine fotoopgaver består primært af madfotografering. Jeg laver blandt andet madbilleder til emballager, opskrifter, brochurer og kogebøger. Jeg elsker at lege med lyset og arbejde med foodstyling når jeg fotograferer mad.

En af de ting jeg holder rigtig meget af er, at møde nye mennesker. I mit job som fotograf er det heldigvis muligt - og det er altid en fornøjelse, at få lov til at portrættere mennesker.

Forretningskvinden, sportsmanden, medarbejdere eller dem, der fortæller en helt speciel historie.

At lave et portræt af et andet menneske er altid spændende og udfordrende - og det er en af grundene til, at jeg elsker mit job som fotograf.

Produktfotografering

Et godt produktbillede er vigtigt. Et produktbillede (packshot) betyder meget for dine kunders første indtryk, når de besøger din hjemmeside.

Det viser kvalitet og seriøsitet omkring dit produkt og om din virksomhed.

Jeg fotograferer dine produkter på mit fotostudie - eller ude hos dig. Med over ti års erfaring som reklamefotograf så ved jeg, hvad det kræver at fotografere produkter og hvor vigtigt det er, at lyssætning, opsætning, spejlinger m.m. er korrekte.

Interiør | Eksteriør

Når jeg fotograferer Interiør/Eksteriørbilleder, har jeg fokus på rummet eller genstandens muligheder og finurligheder. Jeg har øje for at spotte de rette vinkler, som kan gemme sig, når man skal indfange et rums stemning på et still billede.

Foto-projekter

Tag med til de farverige bygninger langs kanalerne i Amsterdam, genoplev det gamle New York set gennem nutidens kameralinse, eller bliv i Danmark og se hvor smuk den danske muld kan udfolde sig i et kunstfotografi.

Her er et udvalg af mine forskellige personlige fotoprojekter

Privat fotografering

Mangler du en fotograf til familieportræt, søskendeportræt, børnefotografering, babybilleder eller måske en bryllupsfotograf?

Tjek følgende hjemmesider:

www.boernefotografering.dk

www.bryllupsfotograf.net

1 / 1

Please reload

© 2017 Christina Lykke Fotografi

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon