Personlig fotoprojekter 

Amsterdam er er en arkitekturserie, som er lavet lidt uden for Amsterdam centrum. Hvor ideen om de smukke gamle kanalhuse, der kendetegner Amsterdams arkitektur, langs kanalerne i den centrale bydel, er blevet genskabt med en kreativ bagtanke. Her har man opført morderne kanalhuse, langs kunstige kanaler, uden arkitekterne vidste hvordan nabohusene kom til at se ud. Arkitekterne havde frie hænder. Med en bestemt bredde og en højde der varierede. Forskellighederne i arkitekturen mødes side om side og overfor hinanden.

Kan man finde den gamle stemning i den nye by? Kan man hengive sig til et sted eller tid, hvor elegancen var en naturlig del af bybilledet? Og hvor de smukke øjeblikke kunne lukke byens larm ude, mens tiden stod stille. Noget man stadig kan få minutterne til at gøre i New York den dag i dag.

Fotograf Christina Lykke begav sig i eftreåret 2006 ud i den pulserende storby i forsøget på at finde motiver og stemninger fra det gamle New York. Det New York, der eksisterede tilbage i 1930-40’erne.

Tag med en tur til fortiden i nutidens New York.

På Dansk Grund

"På Dansk Grund" er en række naturfotografier af den danske natur på og omkring Mols.

Portræt-udstilling for frivilligforeningen

Rigtig mange aarhusianere dedikere en portion af deres fritid til frivilligt arbejde - en indsats der giver både dem selv samt foreningernes brugere og medlemmer glæde og energi. Faktisk findes der mere end 2700 foreninger og frivillige initiativer i Aarhus, der alle tager en passioneret tørn indenfor fx idræt, ældreområdet, børn og ungedomsarbejdet eller socialt arbejdet.

Denne fotoudstilling giver et indblik i foreningslivet i Aarhus via en række gode historier fra 9 vidt forskellige foreninger. Mød 9 forskellige engagerede frivillige, og 9 forskellige personer, der nyder godt af deres indsats.

Please reload

© 2017 Christina Lykke Fotografi

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon